четвъртък, 9 юни 2011 г.

Извънредно важно!

В неделя може да гласува ВСЕКИ!

Гласува се от 8:00 ч. до 20:00 ч. в у-щето, което е най-близо до адреса в личната ви карта. Ако искате да сте сигурни, проверявате при Прошко или ми пишете, ще ви изнамеря. В изборния ден ще работи и горещ телефон за справки.

Отивате в у-щето, показвате си личната карта и гласувате за Прошко Прошков и за Светослав Малинов. Ако сърцето ви тегли към другите - гласувате за другите. И сте готови!

Според прогнозата в неделя няма да вали, но и да вали, и да гърми, и да е адска жега или страшен студ, разходете се до училището и гласувайте. Виждаме крайния резултат, когато свестните хора решат, че им се гласува само на 23.4С на шарена сянка при лек полъх от запад!

4 коментара :

  1. Моля, пишете Прошко Прошков, както пишете Светослав Малинов

    ОтговорИзтриване
  2. Аз имам две питания:

    Дали правилно талкувам правилата за избор, че не е предвидена възможност за гласуване на граждани, които в неделя не са си на постоянния адрес. В случая с мен ще съм в провинцията и дори и за кандидат-президент няма да мога да гласувам.
    И ако не Ви представлява трудност да проверите къде гласуват живущите с адрес "Младост 2", бл. 207

    ОтговорИзтриване
  3. Блоковете от "горната" Младост 2 гласуват в 39 СОУ. Всеки може да гласува, но само в една секция - тази в близост до адреса в личната му карта. Изборният ден приключва чак в 20:00, за улеснение на всички, които имат планове за почивните дни.

    ОтговорИзтриване
  4. Мдаа...Благодаря за информацията. За съжаление аз няма да се връщам. Мислех си, че ще мога да гласувам в някоя от секциите, открити в града, където ще съм.

    ОтговорИзтриване