четвъртък, 25 април 2013 г.

Те чуват ли се?

Може ли някой да ми обясни точно от кого защитава прокуратурата на Република България окаяника Миро Някой-си, който по странно стечение на обстоятелствата играеше роля на земеделски министър по сутрешните блокове напоследък? Въпреки че здравият разум крещи срещу очевидния отговор, прокуратурата пази Миро от Министър-председателя и Република България и неговия вицепремиер и министър на вътрешните работи, защото е налице реална заплаха от физическа саморазправа със свидетеля. Не ме интересуват контректните имена в мафиотския пасквил. Потресаващо е "разкритието" за мръсни милиционерски номера, въпреки че ние добре познаваме манталитета на главните милиционери на републиката. Но не мога да понеса дори мисълта, че може да се наложи някой да бъде обявен за защитен свидетел, за да го опазят от саморазправа от страна на Министър-председателя или вицето му!?!

И тия същите двамца искат нов кабинет да правят. Те чуват ли се? Няма ли кой да ги прибере в стая с меки стени, да им вземе връзките на обувките и всички остри предмети и да ги остави там да си играят... на мафия! Аз имам други планове за следващите четири години. Планове в тази държава!

4 коментара :

  1. Chudestno napisano! Nai-veche poslednoto izrechenie!

    ОтговорИзтриване
  2. Валя, една мъничка забележка. Посочените лица са БИВШИ министри! Всичките!

    ОтговорИзтриване
  3. Знаеш ли, това с БИВШИТЕ цяла нощ ме чопли. В момента фактически имаме управление на ГЕРБ "на пауза" - те са свирили музиката предишните четири години, от всякъде ни внушават, че ББ пак ще управлява (в някаква конфигурация с преобладаващи средни положения). Ако нещо драстично не се промени - тези не са бивши, а настоящи в "пауза", а още по-лошо - бъдещи министри и най-вече министър-председатели и вицета.

    ОтговорИзтриване