вторник, 28 април 2009 г.

СРЕЩУ ЗАБРАНАТА ЗА МИТИНГИ И ПРИЕТИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН - 29.04 между 12:00-13:00 пред ПАРЛАМЕНТА!

Завоеванията на демокрацията в България са поставени на карта. Да ги защитим!

ПРОТЕСТ НА ДОБРОВОЛЦИ ЗА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ - 29.04.2009г между 12:00-13:00 пред ПАРЛАМЕНТА

Министерският съвет на Сергей Дмитриевич Станишев одобри проект на закон, който забранява провеждането на митинги на жълтите павета - пред Народното събрание, президентството и МС, МВР и МО и то само ден след като БСП, ДПС, РЗС и Атака приеха изборен закон с псевдо мажоритарен елемент и 8% бариера за коалициите, с което се опитват да си осигурят служебна изборна победа. Наглостта на управляващите минава всякакви граници на търпимост.

За съжаление студентите и студентските организации не могат да се противопоставят силно на настъпващото зло. Ние, демократите - можем! Нека утре - 29.04.2009г - да отделим един час от деня си и между 12:00 и 13:00 да излезем на протест срещу БСП и ДПС на площад "Народно събрание" и да покажем на "студентите" как се прави политически протест срещу ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!

Носете плакати, знамена, трансперанти в подкрепа на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ. Нека стане ясно, че БСП и ДПС носят отговорността за проваленото управления и за безобразните закони за изборите и протестите. Нека ясно покажем кои са маскарите и коя е истинската алтернатива на сегашното управление!
...................

Срещу отрочетата на ДС! Срещу ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!

1 коментар :

  1. Трагедията на едно поколение е,че протестите и мечтите не съвпаднаха с планирания по комунистически преход.Прехода си Го направиха, а
    равенството вече не върши работа.Всеки от нас трябва да покаже, най-после,че е свободен!

    ОтговорИзтриване