неделя, 26 април 2009 г.

Шизофрениите на България

България е болна от шизофрения и спешно има нужда от лекар.

Официалната България
е тихо и спокойно место, със завидна икономическа и финансова стабилност, рекорден ръст на икономиката и безупречно управление на достоен за възхищение млад лидер на модерна лява партия, от когото световната криза лично се страхува. Обича Русия и Русия й отвръща с любов, а ревнивият Европейски съюз незаслужено я хули и крои антибългарски пъклени планове.

Другата Бълагрия
е емигрирала, решава проблемите си като се продава на Запад, праща пари по Western Union и целувки по скайпито и смята официална България за тъпа, че още не е емигрирала.

Според мнозина България на три ракии е всъщност истинската България. Тя руши империи, сваля султани, особено турските, и с пушка в ръка се бори за свободата си, на третата ракия в кръчмата. Не сме я виждали да излиза от там последните 500-600 години. Сега се заканва да излезе заради новия Крали Марко - Бат Бойко Банкски, но май само той й вярва.

Чалга дивата България, по-известна като Мила-Р'ина е пословично известна с оскъдното си облекло и още по-осъдните си умствени способности. Любима пропагандаторка, а според слуховете и още нещо, е на управляващите в момента, които се опитват с нея да спечелят Целокупния български народ, но за сега успяват само с България на три ракии.

Целокупният български народ е друг чешит България. Той е едновременно мъдър простак, трудолюбив нехранимайко, гостоприемен националист, борец за изконните национални светини - шкембе чорбата, казана за ракия и Белоградчишките скали. Всички тайно се надяват всъщност той да е само измислица на останалите Българии, въпреки очевидните доказателства за обратното.

Неразбраната България е родена на жълтите павета в София, а понякога и в други градове. Тя страда от силни халюцинации - привиждат й се ченгета от Държавна сигурност, с налудничева упоритост се бори срещу подслушването на телефоните и интернет и от години предупреждава останалите Българии за пълзящата мафиотизация, рекомунизация и путинизация. Мечтае да се справя сама, вечер заспива с книга в ръка и си води личен блог. Тайно си харесва Европейския съюз и се надява някой ден да му стане достоен партньор, а всички останали я смятат за луда.

За малко да забравя, има и една упоена България, според някои е просто заспала, според мен е на силни обезболяващи.

Спешно търся лекар. Това може да си ти.
Гласувай за България!

6 коментара :

  1. Браво за точния разбор и напълно подходящите имена!

    ОтговорИзтриване
  2. И Лекар има и Лекарство има!
    Стига желаещи да има!
    Всички антибългари, които са и антихристи, хулят Пътя и Истината и Живота...

    Този Лекар над лекарите се казва Господ Иисус Христос, а Лекарството е НАЦИОНАЛНО ПОКАЯНИЕ.

    Първата стъпка за промяна в страната ни е въвеждане на задължително изучаване на Христовото ВЕРОУЧЕНИЕ!
    Има и учебници и образовани богослови. Нека политиците да не лъжат, че нямало обучени кадри.

    Вероучението нито хапе, нито боли, а напротив.

    Огледайте се в Румъния какъв морал има вече МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ, което над 15 години изучава ВЕРОУЧЕНИЕ. Промените са налице.

    Нищо общо с нашите АГРЕСИВНИ, невъзпитани и ..., да не продължавам с профила им, млади хора.

    Българи и небългари, потърсете Господ Иисус Христос! Купете си Библия! Отидете в църквата и искайте детето ви да учи вероучение.
    Ограмотявайте се и вие в курс по катехизис.

    Покайте се за греховете си, отречете се от наследствените си грехове и винаги търсете помощ от Бога, а не от екстрасенси, врачки и гадатели!

    Ако в момента вече имате напън от хулни думи, а пръстите ви търсят клавиатурата да ме осолите с "най-сладки и ароматни" слова, знайте че не мен ще похулите, а Онзи, Който ни е призовал да учим децата на Благата вест, нашия Господ и Спасител Иисус Христос, чието Възкресение си спозмнихме преди седмица и нещо...
    Ако успеете да се въздържите това ще е белег, че има надежда за промяна лично с вас сега, в този миг. Побързайте да посетите най-близкия ви християнски храм... Поговорете със свещениците. Поразпитайте ги, не ги щадете с въпросите си. Питайте ги за всичко. А ако някой отговор не ви задоволи, търсете пак ...
    Имаме обещание от Бога: Лука 11:10 "...защото всеки, който иска, получава, и който търси, намира, и на тогоз, който хлопа, ще се отвори."

    ОтговорИзтриване
  3. Аз съм демократ, уважавам мнението Ви, дори да не го споделям. А отношенията ми с Бог са нещо лично и няма да ги коментирам тук.

    ОтговорИзтриване
  4. Безупречно - горчив пост, верен до последната дума! Почти съм отчаяна!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Не се отчайвай, ядосвай се.
    ВРЕМЕ Е да се ядосаме!

    ОтговорИзтриване