петък, 28 януари 2011 г.

Вътрешна информация

ГЕРБ имат една Генералска "примадона" и тя вече залязва. Влиятелни фактори, които напоследък дори не желаят да остават анонимни, тържествено обещават пред Портрета и пред звездичките на пагона, че ще изпълнят петилетните подготвителни планове ударно за четири месеца.


СРС от Генералския щаб (1:43)

Очаквам в най-скоро време да излязат социологически проучвания, които изненадващо, но категорично да потвърдят гениалността и на този Генералски избор.


А ето как върви подготовката при Сините:


Репетиция на Сините

Извинявам се за дефект в записа, всъщност знамената са сини, а поясите - тъмносини. Ако във вас възникнат съмнения, обърнете се към Радан Кънев: и коментара му след вота на доверие или купете последния брой 4(399) на в. "Седем"

Трябва да призная, че все още има леки сбутвания с лакти, все още има обърквания в подредбата, все още трябва да се обяснява на неопитните, че най-дълбокият глас не винаги умее и да прави добре скоковете със знамената по сцената. Текат репетиции и се чистят един по един всички досадни недоразумения и проблеми. И когато хората в екипа щом чуят и насън свой колега да подеме "Там", го подкрепят с безупречно, подходящо за случая "та, да, да, дам, там, там", с радост ще ви предложим един забележителен политически продукт.

2 коментара :

  1. Тя е благодарна на своя генерал за разглезването, но ако той иска да е по-мобилна в диалозите , нека я държи по-строго, за да има пълен контрол над нея.Тя ще е също толкова отзивчива.Защото и предстои да се учи на скокове по сцената.А без него ...не би искала...

    ОтговорИзтриване
  2. ГЕРБ имат опит с примадони. Спомня ли си някой Румяна Желева?

    ОтговорИзтриване