неделя, 10 май 2009 г.

Завряха ни в ъгъла!

Сега имаме само един полезен ход - контраатака! Контраатака срещу БСП и Доган, които се опитват да си присвоят държавата. БСП и Доган назначиха навсякъде нагли некадърници, за да съсипват и крадат и да пълнят лични и партийни каси. Правителството на Сергей Дмитриевич Станишев, с мандата на ДПС работи, за да обслужва интересите на обрачите им от фирми. Парламентът е придатък към правителството и премахва всички законодателни пречки по пътя им към тотално икономическо и политическо превъзходство. Съдът е пречупен и купен, медиите - също. Разделението на властите, основата на правовата държава, е заличено. Държавност няма!

Единственото, което са ни оставили е правото да се спасяваме по единично, а това ни обрича на провал като общество.

Синята коалиция е нашият опит да се спасим като общество. Синята коалиция застрашава модела на отрочетата на комунистите и обикновените доносници. И заплахата не са Костов и Мартин Димитров - ако бяха, вече да са ги ликвидирали. Заплахата са хората, застанали зад тях. Хората, които продължават да виждат какво се случва, въпреки червено-розовите очила на медиите, които чуват гласа на разума, въпреки децибелите на чалгата и алкохолните изпарения, хората които не са преставали да се борят да превърнат съсипаната от тоталитарната комунистическа върхуша България в нормална европейска държава.



Уважаеми дами и господа, ние сме на ход!

Докато БСП и Доган мачкат с формалности Синята коалиция, ние - сините - да смачкаме тях - всеки на своя личен фронт!


 

4 коментара :

  1. Един резултат на невероятната наглост от последните месеци е, че в България има опозиция- яснодефинирана, единна, свободна от лекета като Юруков, Радонов и прочее. Така че синьото се преражда. Дано на тези избори да успеем.

    ОтговорИзтриване
  2. Всеки нещо трябва да стори - дори да е "самотен бегач" в тая блудкавост от кючек, сърп и чук. Вижте наглите им лица, потни и ослюнчени, пошлите им излегнати телеса, клишираните им реплики. Погнусата не е достатъчна, нито шамарът. Изстрадалите българи на заплата и безплатен творчески труд вече изтрезняват.Синьо!

    ОтговорИзтриване
  3. @ Nicodile: Поставиха ни при интересни условия на игра:

    За да оцелеем, трябва да успеем. Отнеха ни любимия модус на мрънкащото мижитуркане. Тъпаци :) - той им беше толкова удобен...

    ОтговорИзтриване
  4. В шахмата за гросмайстори печели този, който успее да се възползва от грешката на противника. Сега ние имаме предимство, трябва само да го превърнем в успех!

    ОтговорИзтриване