сряда, 3 ноември 2010 г.

Дими Паница

Има хора, които умеят да променят света. С неуморната си енергия и всеотдайност те огъват тъканта на времето и реалността поддава пред волята им. Такъв човек е Дими Паница. Днес, в деня на осемдесетия му юбилей, като възпитаник на основаното от него Българско училище за политика, искам да му благодаря за неоценимата подкрепа, която той и училището даряват на младите хора на България.


Г-н Паница,
Бъдете жив и здрав и все така неуморен! Посятите от Вас през последните двадесет години семена, вече дават плод. Делото Ви е пример за гражданска доблест и всеотдайност към България. Приемете моето искрено възхищение и най-сърдечните ми благопожелания за юбилея Ви!
С дълбоко уважение:
Валентина Иванова
Българско училище за политика - в. 2010

2 коментара :

  1. Поправете ме, ако греша - не е ли това онзи човек, който предостави трибуна на Клеър Стърлинг да раздухва "българската следа"?

    ОтговорИзтриване
  2. Нека почива в мир Дими Паница.Отиде си още един от "неосъщественото трето поколение на България"-Д.Паница,Стефан Груев,Стефан Попов и много други големи личности,които бяха принудени да емигрират и така им бе отнета възможността да работят за Родината,но те никога не я забравиха.

    ОтговорИзтриване