четвъртък, 7 май 2009 г.

Партията не прощава!

Видях един депутат да ходи пеш. Видях го да чака на светофара на Орлов мост и да пресича на зелено. И това нямаше да е новина, ако този депутат не беше от управляващото мнозинство и то от БСП. Другарят имаше известни затруднения с градския транпорт и някак колебливо се опитваше да спре такси, може би притеснен да остане на саме с любовта на дребния бизнес или по-вероятно притеснен, че не помни как.

Днес разбрах защо другарят е бил подложен на сериозното изпитание да се прибере вкъщи на собствен ход - защото не се е подчинил на волята на Партията майка, а "Партията не спи и никому никога нищо не прощава!". Георги Близнашки си е позволил да подпише искането на опозицията до Конституционния съд за обявяване на противоконституционност на Закона за избор на народни представители и по това искане днес беше образувано дело. Сигурна съм, че Партията ще направи всичко възможно да смаже инакомислещия в редиците си. Другарият Близнашки се противопостави на безобразията в изборния закон, въпреки че точно като човек от кухнята на БСП, запознат с традициите й и практиките й, е напълно на ясно какво означава да си навлечеш гнева на кукловодите. Ние тепърва ще разбираме.

Г-н Близнашки, моите уважения!

2 коментара :

  1. Оригиналът на кАРТинката е тук -

    http://raylight.blog.bg/photos/37717/original/bsp-real%20copy%20new%20copy.jpg

    :)

    ОтговорИзтриване
  2. Тоя другар нещо е сбъркан, защото човек не може да бъде едновременно следните три неща - умен, честен и комунист. Може да бъде едновременно само едно или най-много две от тях. Тоест:
    - Ако е умен и комунист, значи не е честен;
    - Ако е честен и е комунист, значи не е умен;
    - Ако е умен и честен, значи не е комунист.

    Въпросът е: Кое от тези три неща НЕ Е този другар, депутатът Близнашки? Тоест:
    - Ако чак сега е прозрял ИСТИНАТА за БСП, значи е тъп.
    - Ако пък е умен и съзнава какво е извършил, значи до сега не е бил честен.
    - Ако пък е умен и честен, то тогава какво търси в БСП?

    ОтговорИзтриване