четвъртък, 14 май 2009 г.

Юруков падна, да се готви Яне!

Пламен Юруков беше употребен и изхвърлен на бунището на историята.

Зад сцената, зад червените завеси, кипи трескаво приготовление - приготвят ново лице за дебют в пиесата "Всички са маскари". За последно пооправят сценичния грим, репетират репликите, проверяват листчетата в папките и подръпват конците - всичко е изправно. Готово! Второ действие на пиесата може да започне.

На сцената излиза Яне с Папката. Публиката е разочарована от кастинга. Но Яне е голям актьор - играл е с Фидел Беев, Волен Сидеров на местна и със самия агент Николай (Георги Марков) на президенска сцена, играл е земеделец при Мозер, Пинчев и Дренчев, димка в СДС, люспа в ОДС, Пинко РоЗовяСалата пантера в село Рибново и инспектор Дю Дю в НАП - освен ако не беше в ДАНС. Сега ще играе косверва. Или беше консерватор? Няма значение - важното е, че отново е на сцената! Сърби го от конците, но какво е това дребно неудобство в сравнение с историческата роля, която му е поверена!

Дръп от тук, дръп от там - Яне се задейства. Предстои да разиграят пред нас второ действие на кланово-другарската постановка. Забавлявате се!

Аварийният изход от този театър е N.11 - в ъгъла в дясно, СИНИЯТ.

2 коментара :

  1. Обожавам пиеси, театри, изкуство.... НО я погледнете хора какви плагиати са се навъдили.... http://www.americangreetings.com/

    бряяяяя, интересни хорица

    ОтговорИзтриване
  2. Даа, правилно. Фидел Беев му плати 100 хил., за да участва под негово крило на местните избори във Велинград. Колко е чист този трибун!!!!

    ОтговорИзтриване