вторник, 26 май 2009 г.

Къде са свестните мъже?

Днес получих лично писмо от най-известния мъж в България, кормчията на държавния рул, главата на изпълнителната и по пратийно съвместителство - законодателната власт, Рицарят на книгата, Защитникът на българските интереси по света и у нас, Мъжът с главно "М" - Сергейчо!

"Здравей, искам да те поканя в моята страница във Facebook, където можем да се срещнем и да си поговорим за важните неща в България. Ако се интересуваш избери този линк.

Сергей Станишев - sergei@stanishev.bg"


Г-н Пич!
Моля извадете си ръцете от джобовете, когато говорите с дама, спреде да лапате мухи, оправете стойката! Не Ви ли е срам Вие да носите розите, а бедното момиче чадъра? Нямате ли елементарно достойнство и уважение? Какъв Мъж с главо "М" сте? И ако обичате, обръщайте се към мен на Вие, имам огромното удоволствие да не Ви познавам. В чалга-бардака, който управлявате, може да карате през просото, но в европейска България - не.
С неуважение!
Валентина Иванова

Скъпи дами, след дълго и мъчително отсъствие, отново сред нас са свестните мъже! Изборът е Ваш!
11:11 - make a wish!

6 коментара :

  1. Е,как къде?! Единият е у нас, другият у вас!

    ОтговорИзтриване
  2. Тъй де, Бойко е светният мъж. Запомнете и гласувайте правилно.

    ОтговорИзтриване
  3. Бойко е мъж само пред мъжете. Той освен Его няма нищо, а с Его можеш да завъртиш главата на някоя 12 годишна госпожичка, но не и на дамите.

    ОтговорИзтриване
  4. Сергей-чаааа...! - вика мама от балкона - Храна пристигнаааа...

    Сергейчо се надига от пясъчника под шипковия храст, отупва ръчички и припка да обядва. Той много слушка мама.

    - Серьога, надо вести себя так, що кто-то тебя всегда смотрит! - поучава мамаша.

    Сергейчо знае - "кто-то" не е нито човек, нито Дядо Боже, а единствено Партията. А тя винаги го гледа благосклонно във всяко едно отношение...

    ОтговорИзтриване
  5. Е само за мъже ли ще гласуваме? Докога ние само ще им държим чадъра? Аз искам да гласувам за свестните хора, мъжествеността им или женствеността им не ме интересува.

    ОтговорИзтриване